“Bal van de pompiers” – najaarsproductie 2017

In het najaar brengt Streven de absurde komedie “Het bal van de pompiers”, een stuk van de Zwitser Max Frisch in een regie van Dave Nauwelaerts.

De opvoeringen vinden plaats op zaterdag 18, vrijdag 24 en zaterdag 25 november telkens om 20 uur en op zondag 26 november om 15 uur. Na de zondagnamiddagvoorstelling kan u opnieuw genieten van de vertrouwde boerenpensen met appelmoes of krieken.

U kan reserveren vanaf 31 oktober elke dinsdag en donderdag tussen 19 uur en 20u30 via 0468/30.91.53 of via een mail naar reservatie@kkstreven.be (met mededeling van de gewenste datum en het aantal plaatsen).

Het verhaal

Godfried Biedermans is een gegoede burger en succesvolle fabrikant van haarlotions. Op café voert hij graag het hoge woord. Over de brandstichtingen die de stad de laatste tijd teisteren heeft hij een duidelijke mening : “Ophangen, dat moesten ze ermee!”

Maar dan krijgt hij op een dag bezoek van een leurder en ex-worstelaar die met mooie praatjes om onderdak komt vragen. Tegen alle waarschuwingen in, biedt Biedermans hem onderdak. Binnen de kortste keren weet deze indringer met zijn ontwapenende aanpak het hele huishouden om zijn vinger te winden….

Benieuwd naar meer? Wacht niet en reserveer snel! Een uitmuntende cast van brandweermannen staat alvast klaar om alles te blussen waar nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *